Το κράτος επιχειρεί να σπάσει την απεργία στην Χαλυβουργία - Όλοι στην πύλη

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Το βίντεο είναι από τη σελίδα στο facebook "O ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ"

Στις 5.30 το πρωί οι δυνάμεις αποκατάστασης εργοδοτών (ΜΑΤ), ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση, εισέβαλαν και άνοιξαν το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Οι μπάτσοι χτύπησαν και συνέλαβαν εργαζόμενους (γίνεται λόγος για 6 προσαγωγές που έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις), βάζοντας ταυτόχρονα περί τους 30 απεργοσπάστες μέσα στο εργοστάσιο.Φωτογραφία από τη σελίδα στο Facebook "Art Resistance"
Απεργοί καταγγέλλουν ότι ο Μάνεσης και τα τσιράκια του τηλεφωνούν σε σπίτια εργαζομένων και τους εκβιάζουν ότι αν δεν πάνε να δουλέψουν, θα θεωρηθούν απολυμένοι.
Η ανακοίνωση του σωματείου "Η Ενότητα"
Αυτή τη στιγμή απεργοί είναι συγκεντρωμένοι έξω από την πύλη και συμβουλεύουν τους αλληλέγγυους που θέλουν να κατευθυνθούν εκεί να πάνε μέσω Αττικής Οδού και Ελευσίνα και όχι μέσω Καβάλας. Μεγάλη συγκέντρωση καλείται για τις 17.30 σήμερα. 

Ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων και της τρόικας (με μπροστάρη τον φασίστα Άδωνι Γεωργιάδη), ενάντια στον Μάνεση και τα απεργοσπαστικά του τσιράκια, ο αγώνας των απεργών χαλυβουργών, είναι αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και θα κερδίσει.

Όλοι στην Χαλυβουργία Ασπροπύργου!

Συνεχής ενημέρωση και από:
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1413471
http://ergatis.wordpress.com/
Στο facebook στη σελίδα: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
Στο twitter στο #xalibourgia
http://aristeripolitiki.blogspot.gr/
http://antigeitonies.blogspot.gr/

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP