48ωρη απεργία στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ», 24ωρη στην «ΕΞΠΡΕΣ» για την καταβολή των δεδουλευμένων

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 6 Ιουνίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιουνίου 2012.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας, η οποία συστηματικά αρνείται να πληρώσει δεδουλευμένες αποδοχές στου εργαζόμενους. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα.

Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους ζητούν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ που εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ηλεκτρονική σελίδα «express.gr», λόγος για τον οποίο αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 18.00 της Τρίτης, 5 Ιουνίου 2012 έως τις 18.00 της Τετάρτης, 6 Ιουνίου 2012.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP