Τριήμερη απεργία στους ραδιοσταθμούς «HAPPY» και «LOVE» του Ανδρέα Κουρή

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Διαβολική σύμπτωση;
Η  δυναστεία της οικογένειας Κουρήδων συνεχίζει τις δραστηριότητές της ανενόχλητη, εδώ και χρόνια, καταληστεύοντας δημόσιο και εργαζόμενους. Πρόσφατα - εκ νέου -γνωστή με τον πατριάρχη Γιώργο Κουρή για τις απατεωνιές με τα χρωστούμενα απέναντι στους εργαζόμενους του "ALTER", της "Αυριανής" και του "Φίλαθλου". Ο ανηψιός Ανδρέας Γ. Κουρής - υιός του αδελφού Μάκη (Γεράσιμου) που εκδίδει την εφημερίδα "Παρόν" και κατέχουν μαζί τον Όμιλο MAD, στον οποίο έχει εδώ και 5 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους - είναι αυτός που ετοιμάζεται να φουντάρει την αλυσίδα των καταστηματων Metropolis αφήνοντας ξεκρέμαστους τους εργαζόμενους με χρωστούμενα μισθών και αποζημιώσεων. Και ο υιός του πρώτου, ο Ανδρέας Γ. Κουρής είναι αυτός που κατέχει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «HAPPY» και «LOVE» που καθυστερεί συστηματικά τους μισθούς των εργαζόμενων, λόγος για τον οποίο οι τεχνικοί προχωρούν στην κήρυξη της τριήμερης απεργίας.
Καταλάβατε;

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας:


Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων από την διοίκηση των ραδιοσταθμών «HAPPY» και «LOVE» αποφάσισε την κήρυξη: 3ημερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 06.00η της Δευτέρας 2ας Απριλίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Πέμπτης 5ης Απριλίου 2012, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «HAPPY» και «LOVE» με αίτημα: Την καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών.

Καλούμε την Διοίκηση των ραδιοσταθμών «HAPPY» και «LOVE» να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ μας.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP