Κάλεσμα για νομική δράση κατά των Modern Times, IntroBooks, Brainfood/Οξύ και Όμιλο Ashley & Holmes

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από το Σύλλογο Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών κάλεσμα προς τους εργαζόμενους τεσσάρων εταιρειών που χρωστούν τα δεδουλευμένα, προκειμένου να επιτευχθεί συντονισμός για τη νομική δράση που θα εξασφαλίσει την εξόφλησή τους.

Συνάδελφοι,

ο ΣΜΕΔ παρακολουθεί από κοντά τις τελευταίες εβδομάδες τις εξελίξεις σε τέσσερις εταιρείες του κλάδου που οφείλουν σημαντικά ποσά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς εργαζόμενους, χωρίς να διαφαίνεται άμεση προοπτική επίλυσης των προβλημάτων και με την απειλή υπαγωγής των εταιρειών στο διαβόητο Άρθρο 99 να επισείεται τακτικά από τους ιδιοκτήτες τους. Εκτίμηση του ΔΣ είναι ότι, στην κατάσταση που διαμορφώνεται, όλοι οι απλήρωτοι συνάδελφοι που έχουν δουλέψει ως «εξωτερικοί συνεργάτες» γι’ αυτές τις εταιρείες πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στη νομική διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.


Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν οφειλές από τις εταιρείες Modern Times, IntroBooks, Brainfood/Οξύ και Όμιλο Ashley & Holmes να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τον Σύλλογο (syl.smed@gmail.com, τηλ. 6982-561146), προκειμένου να συντονίσουμε τη νομική μας δράση.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP