Λουκέτο και στην «Εξέδρα» - Σε δεινή θέση ο Ανδρουλιδάκης

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

UPDATE 8.30 μμ: Λίγο νωρίτερα ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι θα βγάλει ξανά την “Εξέδρα” τη Δευτέρα.

Ανακοίνωση της εργασιακής επιτροπής:

«Σήμερα στις 17:30 πληροφορηθήκαμε ότι ο εκδότης της "Εξέδρας των Σπορ" Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης της. Πλέον επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας και αναμένουμε από την εργοδοσία την αυτονόητη συνέπεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις».

* Νωρίτερα το πρωί (από ενημέρωση που λάβαμε αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην εφημερίδα):

Σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι στην «Εξέδρα» - Σε δεινή θέση ο Ανδρουλιδάκης

Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται πλέον οι εργαζόμενοι στην «Εξέδρα των Σπορ». Η προσπάθεια του εκδότη-διευθυντή της εφημερίδας, Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, να εξηγήσει την κατάσταση, δεν έπεισε κανέναν και πλέον τον λόγο θα τον έχει η εργασιακή επιτροπή που αναμένεται να δημιουργηθεί στην αυριανή (05/01) συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 14.00 στα γραφεία της εφημερίδας.  

Ο Ανδρουλιδάκης από τις 6 Ιουνίου οπότε και ανέλαβε την εφημερίδα, δεν έχει υπογράψει καμία σύμβαση εργασίας, διατηρώντας τους εργαζομένους σε καθεστώς μαύρης εργασίας, χωρίς απόδοση ασφαλιστικών εισφορών, συνεχιζόμενες απολύσεις, ενώ παραμονές Πρωτοχρονιάς προχώρησε στο «ψαλίδι» μισθών και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, «κουρεύοντας» το δώρο των Χριστουγέννων, για να φτάσει στο σημείο να απειλεί με αναστολή της έκδοσης.
Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τη μοίρα τους στα χέρια ενός ανθρώπου που τελεί σε σύγχυση και ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση τόσο για να μπει τέλος στην συνεχιζόμενη παρανομία του Ανδρουλιδάκη, όσο και για τη σωτηρία της εφημερίδας, που υπό τη νέα διεύθυνση έχει οδηγηθεί σε συρρίκνωση και απαξίωση.
Μεταξύ άλλων πολλοί είναι εκείνοι που ανασύρουν στην επιφάνεια τα όσα έγιναν στις αρχές Ιούνη, όταν το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, παραχώρησε τον τίτλο και την έκδοση του φύλλου στον Ανδρουλιδάκη με αδιαφανείς διαδικασίες. 

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP