Συνεχίζουν την απεργία στην "Ελευθεροτυπία" με παρουσία στην Ευελπίδων

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Μετά την αλησμόνητη επιστολή της εκδότου(!), Μάνιας Τεγοπούλου, συνεχίζουν την απεργία διαρκείας που έχουν κηρύξει με κυλιόμενες 48ωρες απεργίες οι εργαζόμενοι στην "Ελευθεροτυπία".

Σύμφωνα με το Blog Εκπροσώπου Συντακτών της "Ελευθεροτυπίας", oι εργαζόμενοι στην Χ.Κ Τεγόπουλος και στην Φωτοεκδοτική που πραγματοποίησαν συνέλευση στις 3 Ιανουαρίου 2012 αποφάσισαν με μεγάλη πλειοψηφία να κάνουν κύρια παρέμβαση κατά την συζήτηση της προσωρινής διαταγής ενόψει των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Χ. Κ Τεγόπουλος στα πλαίσια της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99 για την προστασία της από τους πιστωτές.
 
Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν από το δικαστήριο σε περίπτωση, που δεν γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση τους, να εξαιρέσει τις απαιτήσεις τους από τα όποια προστατευτικά μέτρα αποφασίσει το δικαστήριο για την Χ.Κ Τεγόπουλος.

Έτσι, αύριο το πρωί, στις 10.00 π.μ. καλούνται όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούν να παρίστανται στο κτίριο 5 των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων όπου θα εκδικασθεί η προσωρινή διαταγή επί της αιτήσεως αναστολής ατομικών και καταδιωκτικών μέτρων κατά της επιχείρησης Χ.Κ. Τεγόπουλος.

* (Η αφίσα της ανάρτησης σχεδιάστηκε από τον "μπλοκάκια" (τέως) αμειβόμενο σκιτσογράφο της "Ε" Ηλία Ταμπακέα).

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP