Προς απεργία διαρκείας στην ΕΡΤ με απαίτηση ουδεμίας εξαίρεσης κάλυψης των γεγονότων

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Μετά από μια ταραχώδη συνέλευση, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αποφάσισαν και απαίτησαν από τα συνδικαλιστικά τους όργανα τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων - ως απεργία διαρκείας - παρατάσσοντάς την για ακόμη τρεις μέρες, έως και την ερχόμενη Τρίτη.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη συνέλευση εργαζομένων που στο ψήφισμά της απαιτεί να μην δοθεί από τα συνδικαλιστικά όργανα η άδεια (με καμία εξαίρεση) για την οποιασδήποτε μορφή κάλυψης, οποιουδήποτε γεγονότος.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Σήμερα κατά τη Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ ,οι οποίοι συνεχίζουμε να ανησυχούμε για την άμεση εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου , την εφεδρεία , την μη ανανέωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και την επερχόμενη αξιολόγηση, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την απεργία διαρκείας έως και τα ξημερώματα της Τρίτης. Θα επαναξιολογήσουμε τη στάση μας και την μορφή των κινητοποιήσεων μας για την ερχόμενη εβδομάδα, στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12.00.

Η Συνέλευση παραμένει σταθερή στη στάση της να μην δοθεί καμία εξαίρεση για pool για κανένα γεγονός, εκτός απο την μετάδοση του Τηλεμαραθώνιου της UNISEF τη Δευτέρα και την γιορτή του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) την ίδια ημέρα το βράδυ.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP