"Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απαντάμε"

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται από τη βάρβαρη επίθεση της εργοδοσίας.

Έχουν ήδη συμπληρωθεί 48 ώρες που μας έθεσε εκβιαστικά ο μεγαλομέτοχος του Alter κ. Γιώργος Κουρής προκειμένου να δεχτούμε να γυρίσουμε στην εργασία μας χωρίς την καταβολή ούτε ενός ευρώ από τα δεδουλευμένα 10 και πλέον μηνών και χωρίς να έχει πληρώσει, όπως έχει υποχρέωση, το Δώρο των Χριστουγέννων.

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter απαντάμε:

* Δεν θα υποκύψουμε στο νέο εκβιασμό γιατί ποτέ δεν είχαμε εμείς τη διαχείριση της εταιρίας, ούτε συμμετείχαμε ενεργά στη διοίκηση και βεβαίως ποτέ δεν ζητήθηκε η άποψή μας για το παραγόμενο προϊόν ή τη διαχείρισή της.

* Δεν θα δεχθούμε καμία διαπραγμάτευση με το μεγαλομέτοχο Γ. Α. Κουρή χωρίς την παρουσία των τριών σωματείων, της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ καθώς και των εργασιακών εκπροσώπων των εργαζομένων και την παρουσία και συμμετοχή στη διαπραγμάτευση των νομικών μας συμβούλων.

* Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας μέχρι στιγμής και οι καθημερινές μας ανακοινώσεις έχουν τρομάξει όσο τίποτα άλλο τους εργοδότες, τους καναλάρχες αλλά και όλους τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με αποκορύφωμα την απαράδεκτη ενέργεια της Digea να σαμποτάρει το σήμα του "ALTER" στην ψηφιακή εκπομπή, ακόμη και τη διακοπή εκπομπής του σήματος του σταθμού από τον πομπό του Υμηττού.

* Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε με το μεγαλομέτοχο κ. Γ. Α. Κουρή εφόσον δεν καταβάλει το Δώρο των Χριστουγέννων όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο, όπως άλλωστε προβλέπεται και για τη μη καταβολή έως σήμερα των δεδουλευμένων.

* Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως στον μεγαλομέτοχο αλλά και στον υποψήφιο επενδυτή τον οποίο μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε, ότι συνεχίζουμε τον έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε, ενωμένοι σαν γροθιά και έχοντας την πλήρη συμπαράσταση τόσο των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ όσο και χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι όλες αυτές τις ημέρες το απέδειξαν έμπρακτα στηρίζοντας εμάς και τις οικογένειές μας τις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Η Επιτροπή Αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων του Alter.

* Όλες οι εξελίξεις στο blog των εργαζόμενων στο ALTER.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP