Σύνταγμα 29/06 Συλλήψεις- Ελληνική δημοκρατία 2011- Βρωμάει δακρυγόνο. Νο1

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Η χούντα δεν τελείωσε το ’73

Η εξέγερση του Δεκέμβρη ήταν ο σπόρος της επόμενης εξέγερσης. Και έτσι έγινε. Αντίσταση και ανυπακοή με κάθε τρόπο. Η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση, η ορμή και η δυναμική με ένα ηχηρό μήνυμα ανυπακοής.

«Τώρα μιλάμε εμείς»  και σας πετάμε στα μούτρα τη δημοκρατία σας.  
Σπάμε το φόβο.

Γίνεται μια πρώτη δημοσίευση με φωτογραφίες από συλληφθέντες στις 29 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει νέα πιο αναλυτική παρουσίαση.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ  
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314674


Σύνταγμα 29/06 Με καραμπίνες και οπλοβομβίδες- Ελληνική δημοκρατία 2011- Νο2
Η χούντα δεν τελείωσε το '73...

Οι ένστολοι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν τα όπλα εκτόξευσης ακόμη και δακρυγόνων νέας τεχνολογίας ! με αλεξίπτωτο σε ευθειες βολές ενάντια στον κόσμο. Σε κάθε επίθεση έριχναν συνέχεια και μάλιστα τα κρατούσαν και δυο-δυο στα χέρια για να προλαβαίνουν να γεμίζουν γρήγορα και να ρίχνουν άμεσα στην πλατεία συντάγματος πνίγοντας τον κόσμο, προκαλώντας χημική ασφυξία. Εριχναν πανω στον κόσμο, πανω στις σκηνές και πάνω απο τα δέντρα για να μην τα βλέπει ο κόσμος όταν πέφτουν από τον ουρανό...  Στις ανάπαυλές τους, μάλιστα  έκαναν και μεταξύ τους επιδείξεις για το πως γεμίζονται τα όπλα.

συνεχίζεται.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Σύνταγμα 29/06 Οι «αυτοσχεδιασμοί»  της  συμμορίας  ΔΕΛΤΑ / ΔΙΑΣ του κκ Ραχωβίτσα. Ελληνική δημοκρατία 2011- Βρωμάει φασισμός. Νο3
Εκτός από τα κρότου λάμψης και χημικά η τσογλανοπαρέα των ντοπαρισμένων  δολοφόνων του Ραχωβίτσα πετάει αυτοσχέδια βεγγαλικά τυλιγμένα με μπαταρίες για να σακατέψουν  τον κόσμο. Τα τρίβουν, τα ανάβουν και τα πετάνε στον κόσμο. Στη Πανεπιστημίου έριχναν ακόμη και στα σκαλιά στο μετρό και κατευθείαν πάνω στον κόσμο.  Αυτοί δε θα εχουν καλό τέλος… γιατί τελικά όσο πάνε και χειροτερεύουν και οι δόσεις… ντοπαρίσματος αυξάνονται δραματικά. Έχει πράγματι εμπειρία στο να στελεχώνει υπηρεσίες  εξαρτημένων  κρατο –πρεζάκηδων  ο κύριος Ραχωβίτσας. Είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια….  Μη μας λέει μαλακίες  και ο παπουτσής και ο προκάτοχος τους και οι λοιποί συγγενείς γλείψιματίες του είδους, περι εκκαθάρισης της αστυνομίας. Αφήστε θα την κάνει την εκκαθάριση μια και καλή ο ιδίος ο λαός. Αλλά θα είναι σκληρή, δεν θα είναι σαν τις κρίσεις… θα είναι λαϊκή κρίση αυτή. Κατακούτελα.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ  
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314767

Σύνταγμα 29/06 Φόλα στα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ. Ελληνική δημοκρατία 2011 Νο4
(Οι ταγματασφαλίτες γερμανοτσολιάδες με στολή της Ελληνικής δημοκρατίας,  εν δράσει… Τα εκπαιδευμένα τιμημένα ελληνικά ΜΑΤ…  επι το έργω…. Να τους χαίρεστε κυριε Παπουτσή.)  Μια μικρή γεύση από την εκπαίδευση τους…

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ  

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP