ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΜΠΛΟΚΑ

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

EDIT 12.54
Οι δύο, τελικά, διαδηλωτές που παραλίγο να προσαχθούν από τα ΜΑΤ στη συμβολή Νίκης και Μητροπόλεως αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τη δυναμική παρέμβαση μεγάλου κομματιού της διαδήλωσης με συνθήματα κατά των μπάτσων.

EDIT 12.49
Ο κόσμος στο Σύνταγμα συνεχώς πληθαίνει. Τα ΜΑΤ, που είναι ακροβολισμένα σε διάφορους δρόμους πέριξ του Συντάγματος, είναι άκρως προκλητικά προς τους διαδηλωτές. Πριν λίγο έγινε αναίτια προσαγωγή σε διαδηλωτή στη Μητροπόλεως με αφορμή ένα σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του. Κόσμος αποδοκιμάζει συνεχώς την προκλητική στάση των μπάτσων που έχουν στόχο να αρχίσουν και πάλι από νωρίς το χθεσινό χημικό πόλεμο.

EDIT 11.00
Στο μπλόκο του Καλλιμάρμαρου συνεχίζονται συγκρούσεις διαδηλωτών με τα ΜΑΤ, στήνονται πρόχειρα οδοφράγματα. Η αστυνομία προσπαθεί να ανοίξει τις διόδους στα μπλόκα ώστε να μπορέσουν να περάσουν οι βουλευτές.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

EDIT 10.00
Στις 8.30 το πρωί, 100 περίπου διαδηλωτές έφτασαν στο μπλόκο του Χίλτον. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους επιτέθηκαν με γκλομπ και χημικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο- τουλάχιστον- τραυματισμοί. Ο κόσμος, αφού έδωσε μάχες σώμα με σώμα, απωθήθηκε προς το μετρό Ευαγγελισμός όπου μέχρι πριν λίγο βρίσκονταν συγκεντρωμένα 400 άτομα. Από το μπλόκο πέρασε η Λιάνα Κανέλη με το αυτοκίνητό της, πηγαίνοντας προς τη βουλή. Οι διαδηλωτές της έδωσαν επί τόπου το... πρωινό της (γιαουρτάκι μεν, ληγμένο δε...).

Στο μπλόκο του Καλλιμάρμαρου περίπου 200 άτομα δέχτηκαν την επίθεση των ΜΑΤ στις 9 το πρωί και απάντησαν με πετροπόλεμο. Το μπλόκο έσπασε σε δύο κομμάτια.

1 σχόλια:

fRED ASTaiR 29 Ιουνίου 2011 - 12:41 μ.μ.  

Σε σχετικό βίντεο με την Κανέλλη δε φαίνεται κανένα γιαούρτι
Η μεγάλη πλειοψηφία των διαδηλωτών στο μπλόκο έκανε αλυσίδες για να περάσει προς τη Βουλή
εκτός από πέντε έξι μαλακισμένα.
Ευτυχώς οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι αν δεν φτάσουν οι βουλευτές ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, το μεσοπρόθεσμο μπορεί να περάσει και με λιγότεορυς...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP