Ανταπόκριση από τη 48ωρη απεργία στον Πήγασο

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Update


Αφού ο Μπόμπολας απείλησε επανειλημμένα ότι θα κλείσει όλα τα μαγαζιά του λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, και οι διευθυντές του δεν έχασαν βέβαια ευκαιρία να αρχίσουν να συγκεντρώνουν υπογραφές για "αμεσοδημοκρατικές" συνελεύσεις προκειμένου να αφουγκραστούν τις διαθέσεις του μεγάλου αφεντικού, το (ασχημάτιστο ακόμα) ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κάλεσε γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων του Πήγασου σήμερα Τρίτη 14/6 στις 2 μ.μ., στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (δείτε επίσης εδώ και εδώ). Στο μεταξύ, μια υπενθύμιση προς όλους τους "συναδέλφους", δια χειρός Τζακ Λόντον:  
Αφού ο Θεός έφτιαξε τον κροταλία, τον φρύνο και τη νυχτερίδα, του είχε περισσέψει λίγο σιχαμένο υλικό από το οποίο έφτιαξε έναν απεργοσπάστη. Ο απεργοσπάστης είναι ένα δίποδο ζώο με περιστρεφόμενη ψυχή, νερουλό μυαλό και σπονδυλική στήλη από ζελέ και κόλλα. Έκει όπου άλλοι έχουν καρδιά, αυτός έχει έναν όγκο από σάπιες αρχές. Όταν ο απεργοσπάστης κατεβαίνει στον δρόμο, ο κόσμος αποστρέφει το βλέμμα, οι άγγελοι θρηνούν στον Παράδεισο και ο διάβολος κλείνει τις πόρτες της Κόλασης για να τον κρατήσει έξω... 
Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας:
Κρίσιμη είναι η κατασταση αυτή την ώρα έξω από τον Πήγασο, καθώς μαζεύονται ολοένα και περισσότεροι εργοδοτικοί που θέλουν να σπάσουν τη 48ωρη απεργία που έχει κηρυχθεί από την ΕΣΗΕΑ, με αίτημα την ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου και πρώην συνδικαλιστικής εκπροσώπου των εργαζόμενων στο Έθνος, Πόπης Χριστοδουλίδου. Ήδη έγινε μια πρώτη επιθετική κίνηση από μέρους των απεργοσπαστών να εισέλθουν στο κτίριο, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπηθεί ελαφρά άτομο από την απεργιακή περιφρούρηση.

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Ιουνίου 2011 - 8:08 μ.μ.  

"Παράνομη" η απεργία στον πηγασο;

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP