Διαμαρτυρία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από εκπροσώπους του Μικτού

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αίτημα την άμεση συγκρότηση Προεδρείου, πραγματοποίησαν νωρίτερα εκπρόσωποι του Μικτού Συμβουλίου και άλλοι εργαζόμενοι στον κλάδο. ¨Οπως σημειώνουν στην έκκλησή τους, “η κωλυσιεργία που παρατηρείται εδώ και δύο εβδομάδες είναι απαράδεκτη, ανεπίτρεπτη σε τέτοιες στιγμές που περνάει ο κλάδος και ύποπτη στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Ως μέλη του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ζητάμε σήμερα κιόλας τη συγκρότηση του προεδρείου σε Σώμα, διαφορετικά οι αντιδράσεις θα κλίμακωθούν άμεσα. Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που η κοινωνία έχει βγει στο δρόμο και καθημερινά στον κλάδο σημειώνονται απολύσεις, μειώσεις μισθών, ατομικές συμβάσεις κλπ, τα 11 μέλη του Δ.Σ. να επιδεικνύουν τέτοια αδιαφορία και να κρύβονται πίσω από σκοπιμότητες, προσωπικές ή παραταξιακές".

Το κείμενο υπογράφουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Mέσα: Ελεύθερος Τύπος, Κεφάλαιο, Σπορ FM, Αυγή, Έθνος, Απογευματινή, Στο Κόκκινο 105.5, Βήμα, Βήμα FM, Ελευθεροτυπία, Extra Channel, ΑΠΕ, Ημερησία, Alpha, Δημοκρατία, Πρωταθλητής, Αθήνα 9.84, Alter, Σκάι 100.3, Ελεύθερος, Star, Αnt-1 TV.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP