Καταγγελία για σύλληψη με στημένα στοιχεία

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ενημέρωση 16/5: Ζητούνται πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό για τη σύλληψη του προφυλακισθέντα Φώτη Δ. από την πανελλαδική απεργία στις 11 Μάη (βλ. επίσης εδώ)

Κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής απεργίας στις 11 Μαΐου συνελήφθη πλησίον του καταστήματος Attica o Φώτης Δ. που προφυλακίστηκε άδικα με την κατηγορία ότι φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και έφερε σακίδιο με βόμβες μολότοφ. Κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να παρέχει πληροφορίες ή οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με τη σύλληψη του Φώτη ή και με την παρουσία του στην πορεία ΠΡΙΝ από τη σύλληψή του να επικοινωνήσει μαζί μας. Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά το σχετικό υλικό που έχει αναρτηθεί να σταλεί σε υψηλή ανάλυση ώστε να χρησιμεύσει για την υπεράσπιση του Φώτη.

Ευχαριστούμε πολύ.

Η οικογένειά του

Τηλ επικοινωνίας: 6972210005
e-mail: fotisinformation@yahoo.gr

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν παρών τη στιγμή που επιβίβαζαν σε περιπολικό διαδηλωτή με χειροπέδες πίσω από την πλάτη (βλ. φωτογραφία). Η "επιβίβαση" έγινε στις 14:25 απο διμοιρία που τον παρέδωσε σε περιπολικό. Όταν άνοιξαν το πορτμπαγκάζ του περιπολικού για να φορτώσουν μαύρο σακίδιο (το οποίο κρατούσε ματατζής, και φυσικά όχι ο διαδηλωτής) υπήρχαν μέσα άλλα 4 σακίδια (3 μαύρα και 1 κόκκινο).

Ο αυτόπτης μάρτυρας μπορεί να καταθέσει αν χρειαστεί, σε περίπτωση που η προσαγωγή έχει μετατραπεί ή πρόκειται να μετατραπεί σε σύλληψη. Τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεσή μας, όπως και το όνομα του επικεφαλής ματατζή που παρέδωσε τον διαδηλωτή στο περιπολικό.

Η φωτογραφία έχει ήδη δημοσιευτεί εδώ.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP