Συγκέντρωση έξω από το Κρατικό της Νίκαιας

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Περίπου 150 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ στη σημερινή απεργιακή πορεία. Εδώ και ώρα οι συγκεντρωμένοι έχουν αποκλείσει το ρεύμα της Πέτρου Ράλλη προς Αθήνα φωνάζοντας συνθήματα.

Διαβάστε πώς κατάντησαν τον 31χρονο οι ορδές της σύγχρονης πασοκικής δημοκρατίας, μέσα από το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που ακολουθεί:

Γενικό  Νοσοκομείο Νίκαιας  11/05/2011 ώρα 21:10 

ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 
Ο τραυματίας Καυκάς Ιωάννης ετών 31 προσεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γύρω στις 14.45, μετά από αναφερόμενο ξυλοδαρμό.
Η κλινική εξέταση ανέδειξε εξωτερικά τραύματα στο κρανίο, κυρίως δεξιά, και ωτορραγία σύστοιχα. Παρουσίαζε σταδιακή έκπτωση του επιπέδου συνείδησης, και μέχρι την ολοκλήρωση της  παροχής πρώτων βοηθειών παρουσίασε κώμα με συνοδό ανισοκορία και χρειάστηκε να διασωληνωθεί επειγόντως.
Ο απεικονιστικός έλεγχος με επείγουσα αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε κατάγματα κρανίου και εκτεταμένο επισκληρίδιο αιμάτωμα δεξιού ημισφαιρίου, με αξιόλογη παρεκτόπιση της μέσης γραμμής του εγκεφάλου.
Οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομία για αφαίρεση του αιματώματος, αποσυμπίεση του  εγκεφάλου και ανάσχεση της αιμορραγίας. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο ασθενής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό.
Παρά  την σχετική σταθεροποίηση η  κατάσταση παραμένει κρίσιμη.
Το ανακοινωθέν  υπογράφουν:
Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και συντονιστής Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής Σταμάτιος Πίνης
Ο θεράπων Ιατρός επιμελητής Α’ της Νευροχειρουργικής Κλινικής Παναγιώτης Παπανικολάου
Πηγή: parallhlografos.wordpress.com

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP