Ανταπόκριση από την απεργιακή πορεία της 11ης Μάη

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Αναδημοσιεύουμε από κόκκινους αντι-ρεπόρτερ :Πανελλαδική απεργία 11 Μάη 2011. ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.

Το κράτος της κυβέρνησης (Μ)Πα(τα)σοκ και τα ένστολα σκυλιά του, ΜΑΤοκύλησαν την πορεία. Τα κατορθώματα της Ελληνικής Δημοκρατίας σας.
-Ένας 30 χρονος χαροπαλεύει. Μεταφέρθηκε σε κώμα στο Γ.Κ. Νίκαιας, πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από χτύπημα με γκλόπ. Χειρουργήθηκε και παραμένει στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
-Μια νεαρή γυναίκα επίσης σοβαρά τραυματισμένη από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι χειρουργείται
-Δεκάδες αλλοι/ες τραυματισμένοι/ες με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα δόντια και ανελέητο ξύλο.
-Πάρα πολλές συλλήψεις και αγριότητες με κλοτσιές στα πλευρά στο κεφάλι και πατήματα με τις αρβύλες στο στήθος.
-Αναζητήσεις και καταδίωξη τραυματιών μέσα στα νοσοκομεία από μπάτσους που έψαχναν ονόματα.
-Έπνιξαν όλο το κέντρο στα δακρυγόνα και τα εμετογόνα.
Εξοπλίζονται και χτυπάνε για να καταστείλουν την κοινωνική οργή!Αυτή όμως δεν καταστέλλεται. Αγριεύει και θεριεύει και έρχεται η ημέρα που θα τους καταπιεί.
-Πάρα πολλές κρότου λάμψεις και νέα σοδειά δακρυγόνων ενώ έγινε και χρήση νέου δακρυγόνου-κρότου πολλαπλών εκρήξεων και διασποράς. (*)Εξοπλίζονται με νέας τεχνολογίας βομβίδια διασποράς που προκαλούν όχι μόνο πανικό (στους μη "εθισμένους" στην κρατική καταστολή) αλλά και μικροτραύματα -κυρίως εγκαύματα- στα πόδια ή στα χέρια... Τα νέα αυτά βομβίδια είναι μικρές χειροβομβίδες οι οποίες όταν ενεργοποιηθούν βγάζουν καπνούς, λάμψεις και έξι διαδοχικές εκρήξεις. Οι εκρήξεις σημειώνονται σε κοντινά αλλά ακαθόριστα μεταξύ τους σημεία και προκαλούν την αίσθηση (έστω και για μερικά δευτερόλεπτα) της μαζικής επίθεσης!


Οι μπάτσοι έδιναν συμμετοχή κόσμου 8 χιλιάδες για το ΠΑΜΕ, 6 χιλιάδες των εργατοπατέρων και 6 χιλιάδων των άλλων εκτός γραμμές ΓΣΕΕ σωματείων. Στην πορεία ο καθένας/μία έκανε τους δικούς του υπολογισμούς και έβγαλε το δικό του αριθμό.
Ούτε 8 ούτε 50 χιλιάδες… κάποιοι είπαν για ακόμη μικρότερη μαζικότητα και από της Πρωτομαγιάς κάποιοι άλλοι μίλησαν για ακόμη μεγαλύτερο αριθμό…
Όταν η κεφαλή της πορείας είχε περάσει από τη Βουλή και απλωνόταν τόσο προς την πλατεία αλλά και προς την κάθοδο της Πανεπιστημίου η ουρά της πορείας βρισκόταν στα Χαυτεία και ο κόσμος ακόμη ερχόταν…
Τα πρώτα «Μπάμ» ακούστηκαν λίγο πριν τις 2 όταν μεγάλο τμήμα από τους διαδηλωτές/τριες άρχισε να κατεβαίνει προς Προπύλαια. Ο κόσμος μπροστά στη Βουλή δεν άδειασε γιατί έρχονταν συνέχεια… από Σταδίου.
Το χτύπημα έγινε στα πλάγια και την ουρά του κομματιού της πορείας στο μπλοκ όπου βρισκόντουσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία ( Συνέλευσης Αναρχικών, λαϊκές συνελεύσεις, πρωτοβάθμιο σωματεία κάποιοι τροτσκιστές, το μπλοκ του ΕΕΚ και ανοιχτές συνελεύσεις γειτονιών)

Σαρωτική επίθεση των Ματ με απόλυτα δολοφονικές τάσεις. Δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με ότι κρατούσαν, γκλοπ, ασπίδες, πυροσβεστήρες, κλοτσιές με τις αρβύλες… μπουνιές και χτυπήματα κάθετα στο λαιμό και το πρόσωπο με τα γκλοπ. Χτυπήματα λυσσασμένα με ανάποδα τα γκλοπ, κλοτσιές και πατήματα με τις αρβύλες στο στήθος διαδηλωτών. Έπεσαν άνθρωποι στο δρόμο από τα μανιασμένα χτυπήματα ημιλιπόθυμοι. Ποδοπατήθηκαν συλληφθέντες ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ηταν τόση η αγριότητα που έκανε άλλους ΜΑΤαδες να αντιδράσουν και να σπρώξουν τους συναδέλφους τους που χτυπούσαν με κλοτσιές τους συλληφθέντες. (οι φωτο είναι χαρακτηριστικές με κλοτσιές στα πλευρά και στο στήθος σε διαδηλωτές στην Πανεπιστημίου και στο πεζοδρόμιο δεξιά μπροστά στην τράπεζα. Στη σύλληψη αυτή φορτώθηκε και ένα σακίδιο μαύρο που οι μπάτσοι είχαν βρει στην απέναντι πλευρά πριν τη Βουκουρεστίου. Ο νεαρός που τον είχαν κάτω προσπαθούσε να κλοτσήσει το σακίδιο και φώναζε αυτό δεν είναι δικό μου. Επίσης από τη μέση της Πανεπιστημίου μάζεψαν οι μπάτσοι πάρα πολλά σημαιάκια και τσάντες τα οποία τα φόρτωναν στους συλληφθέντες μαζι με πέτρες και μπουκάλια που χόρευαν στον αέρα. Και όλα αυτά με ρίψη δεκάδων κρότου λάμψης και χημικών νεα εσοδείας από το Αμέρικα.


ΜΕΤΡΟκαθάρματα: Άνθρωποι που συμμετείχαν στην πορεία έτρεξαν να μπουν στο μετρό του Συντάγματος. Οι υπάλληλοι έσπευσαν να κατεβάσουν ρολά. Όσοι είχαν καταφέρει να μπούν έβλεπαν δικούς τους ανθρώπους να μένουν έξω. Διαμαρτυρήθηκαν και απαίτησαν να ανοίξουν αμέσως οι είσοδοι του Μετρό. Οι υπεύθυνοι όμως του σταθμού με περισσό θράσος και αλαζονεία τους απάντησαν πως, «Έτσι θα σας γαμήσει ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ».
Μετά από έντονους διαπληκτισμούς και με τους «υπεύθυνους» κλειδαμπαρωμένους στα γραφεία του σταθμού η μία πόρτα άνοιξε.
Τα σκυλιά λυσσάνε περισσότερο όταν τα αφεντικά τους απειλούνται πραγματικά...
Υ.Γ: Εγκλώβισαν την συνέλευση του συντάγματος και εκατοντάδες ανθρώπους που έμειναν για ώρες αποκλεισμένοι στα σκαλιά του Συντάγματος από δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ. Τους εκδίωξαν με ξύλο και χημικά από το χώρο μπροστά στη Βουλή και τους κύκλωσαν στα σκαλιά του Συντάγματος απέναντι.


.Γ (2) Εν θερμώ και με ψυχή βαθιά….
Μαύρο φίδι που σας έφαγε γουρούνια.
Να παρακαλάτε όρθια χοιρινά να μη πάθει κακό ο 30χρονος σύντροφος που του ανοίξατε το κεφάλι. Δεν θα υπάρχει μέρος να κρυφτείτε. Θα μπαίνετε σε τρύπες και θα σας ξερνάει η γη! Αποβράσματα. Θρασύδειλοι που χτυπάτε με ανάποδα γκλοπ, πυροσβεστήρες και  φυσουνιέρες ανθρώπους πεσμένους κάτω ή ανήμπορους να αντιδράσουν. Τσάμπα μάγκες. Λακέδες της Τροϊκας! Τσιραάκια. Θα πάει η φόλα σύννεφο κοπρόσκυλα! Πνίξατε στο χημικό θάνατο μια πορεία 50.000 ανθρώπων.
Οι σκατόμπατσοι τόλμησαν να βγάλουν και ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνουν πως θα εξεταστεί το ... ενδεχόμενο να ευθύνονται αστυνομικοί για τον τραυματισμό του ανθρώπου! Όχι ρε σύγχρονοι ταγματασφαλίτες! Αφήστε το... Μην το ψάξετε καθόλου. Μόνος του πήγε και έπεσε πάνω στο ανάποδο γκλοπ του μπάτσου ή στη φυσουνιέρα του. Αφήστε το... Γνωστό μαγείρεμα. Αλλά να έχετε στο νου σας πως και οι μολότοφ χάνουν το δρόμο τους. Ραντεβού στα γουναράδικα που θα σας πάρουμε τα δικά σας τομάρια.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ
«Ομάδα Αντιπληροφόρησης – Πάντα Παρών»


  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP