Απεργιών συνέχεια: 24ωρη απεργία των Τεχνικών στους Ρ/Σ "ΑΝΤΕΝΝΑ" και "ΡΥΘΜΟ", την Παρασκευή 04/02

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Από τις ανακοινώσεις του Δ.Σ της ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας):

Για τον ΑΝΤΕΝΝΑ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε (...)  την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί.

Δεν θα αφήσουμε την εργοδοσία να προβεί σε ξεκλήρισμα των τεχνικών από τους ραδιοσταθμούς. (...) Η πολιτική της άσκησης διευθυντικής πυγμής από τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα και η απόλυση της συναδέλφου μας μητέρας και εργαζομένης επί 16 χρόνια στον ραδιοσταθμό ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της εργοδοσίας για αντεργατική και αντισυνδικαλιστική στάση τους απέναντι στους εργαζομένους και τις Ενώσεις. (...) Βρισκόμαστε εδώ και είναι η αρχή. Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας μας, τη ζωή μας και το επίπεδο διαβίωσης που με αγώνες έχουμε κατακτήσει. Κομμένα πια τα δανεικά.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε επαγρύπνηση..."

Και το ΡΥΘΜΟ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί στον ραδιοσταθμό ΡΥΘΜΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι δεν θα αφήσουμε την εργοδοσία να προβεί σε μειώσεις μισθών από το παράθυρο με την μη καταβολή της πρόσθετης αμοιβής για εργασία νυχτερινή, κατά ημέρα Κυριακή και κατά τις αργίες. Ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική συνεργασία θα αντιτάξουμε την σθεναρή και συνεχή μας αντίσταση.(...)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ο Πρόεδρος: Δημήτρης Καμαρινόπουλος 
Η Γενική Γραμματέας: Μαρία Γεωργέα"

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP