Και τελικά δεν ήταν κόρη στελέχους της RAF η 27χρονη!

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση της μητέρας της κατηγορούμενης

Καταρρέει το τρομολαγνικό σενάριο της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το οποίο η 27χρονη αναρχική γερμανικής καταγωγής, που συνελήφθη ως κατηγορούμενη για συμμετοχή σε ελληνική "τρομοκρατική" οργάνωση, ήταν κόρη στελέχους της RAF. Ο ίδιος ο πατέρας της, που σύμφωνα με το μπατσοσενάριο ήταν νεκρός, εμφανίστηκε στην Γερμανία και διέψευσε τα λεγόμενα της Αντιτρομοκρατικής. Αντιγράφουμε την είδηση από το ΑΠΕ:

Η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανέφερε σήμερα ότι η νεαρή Γερμανίδα που συνελήφθη στην Ελλάδα δεν είναι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από την ελληνική αστυνομία, η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην γερμανική τρομοκρατική οργάνωση Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF).
«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της εισαγγελίας, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη.
Ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ, αναφέροντας ότι είναι πατέρας της νεαρής Γερμανίδας, είπε επίσης στο Γαλλικό Πρακτορείο στο Βερολίνο, μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας, ότι η κόρη του δεν έχει κανέναν οικογενειακό δεσμό με την Μπάρμπαρα Μέγιερ.
Η ελληνική αστυνομία είχε ανακοινώσει χθες Παρασκευή την σύλληψη μιας 27χρονης Γερμανίδας, μετά τις συλλήψεις τεσσάρων Ελλήνων την Πέμπτη για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Ακόμη, η ελληνική αστυνομία είχε διαβεβαιώσει ότι η Γερμανίδα είναι η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία καταζητείτο παλαιότερα από την γερμανική αστυνομία για τις σχέσεις της με την τρομοκρατική οργάνωση RAF, μέχρι που σταμάτησαν οι έρευνες το 2000.
 Διαβάστε επίσης την ανοιχτή επιστολή  των αδελφών της Φαίης Μάγιερ

2 σχόλια:

www.aksioprepeiakantoxh.com 16 Ιανουαρίου 2011 - 1:57 π.μ.  

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikis-eximerosis/arthra/358-teleiomenoi-entetalmenoi.html

Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2011 - 11:42 π.μ.  

Θα παραιτηθεί από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ; Θα λειτουργήσει το πειθαρχικό;
Θα το ζητήσουμε;

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP