Στάση εργασίας στις Αττικές Εκδόσεις

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζεται ο αγώνας στις Αττικές Εκδόσεις με τρίωρη στάση εργασίας σήμερα 21/1 από τις 15:00 ως τις 18:00. Πολλοί εργαζόμενοι δεν έχουν υπογράψει ακόμα τις μειώσεις μισθών που επέβαλε ο Φιλιππόπουλος, εφαρμόζοντας πρώτος στα περιοδικά ατομικές συμβάσεις και εκ περιτροπής εργασία. Ο θρασύτατος Φιλιππόπουλος (βλ. ανταπόκριση από τη χθεσινή απεργία), ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου, να ξέρει ότι θα βρίσκει συνέχεια τους εργαζόμενους απέναντί του.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ για την προκήρυξη της στάσης εργασίας:

Οι εμπλεκόμενες Ενώσεις που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους στις ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, αποφάσισαν σε έκτακτες συνεδριάσεις τους την Πέμπτη 20/1/2011, την πραγματοποίηση 3ωρης στάσης εργασίας στην εκδοτική εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. για την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, από ώρα 15.00 έως 18.00, ζητώντας
  • να σταματήσει άμεσα κάθε απόπειρα βλαπτικής μεταβολής των ατομικών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων και η μέσω αυτής καταστρατήγηση των ισχυουσών ΣΣΕ που καταρτίζουν οι Ενώσεις.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην εκδοτική εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ να συμμετάσχουν μαζικά στην παραπάνω στάση εργασίας.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP