28 νέες απολύσεις στον ΔΟΛ - Άμεση ανάγκη η παρουσία όλων μας εκεί

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Update 17:05
Ο εκπρόσωπος των Νέων Ηλίας Γεωργάκης εμπόδισε να εισέλθουν στα γραφεία της εφημερίδας εκπρόσωποι της εργασιακής επιτροπής για να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για τις απολύσεις των 28 δημοσιογράφων του Βήματος και την απόφαση της συνέλευσης για άμεση απεργιακή δράση. Το διαίρει και βασίλευε συνεχίζεται...

28 απολύσεις στον ΔΟΛ
Σε 28 νέες απολύσεις εργαζομένων στο «Βήμα» προχώρησε ο Ψυχάρης στον ΔΟΛ. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν εργαζόμενοι που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στην εργοδοτική βαρβαρότητα.


Στο «Βήμα» οι εργαζόμενοι σταμάτησαν να δουλεύουν και κατέβηκαν έξω από το κτίριο για να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση. Καλούνται όσοι συνάδελφοι μπορούν, από όλα τα μέσα, να μεταβούν τώρα στον ΔΟΛ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης.

Νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με τον Ψυχάρη, ο τελευταίος δήλωσε ότι χρειάζονται κι άλλες απολύσεις και ότι όσοι παραμείνουν θα διασφαλίσει ότι θα είναι άτομα που δεν θα κάνουν απεργίες!

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ συγκαλεί το Διασωματειακό… αύριο. Αντί να ακούσει τη φωνή των χιλιάδων απεργών και της χθεσινής πρωτοφανούς σε μαζικότητα γενικής συνέλευσης και να κλιμακώσει τον αγώνα μας, για άλλη μια φορά σφυρίζει αδιάφορα.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP