ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 15 Δεκέμβρη. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ . ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

αναδημοσίευση από το Athens Indymedia
                               
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ…

Ασφαλίτες παραβίασαν το Πανεπιστημιακό άσυλο στα προπύλαια και συνέλαβαν διαδηλωτές. Συμμορίες κουκουλοφόρων της ασφάλειας επελαύνουν στην Αθήνα. Ανάμεσα τους πολλές γυναίκες. Στα προπύλαια συλλαμβάνεται ο νεαρός με το ασπρόμαυρο τζακετ. Του περνούν χειροπέδες και τον πάνε στα ΜΑΤ. Κοσμος ορμάει στους ασφαλίτες. Όσους τραβούν φωτογραφίες τους βρίζουν χυδαία και τους απειλούν.

«Θα σε γαμήσω μωρή καργιόλα» ουρλιάζει μια ασφαλίτισσα στη γυναίκα που τραβά με το κινητό της. «Κατέβασε το κινητό μωρή θα σε γαμήσουμε» προσθέτει άλλος ξεκουκούλοτος ασφαλίτης ο οποιος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο. «Μην τραβάτε ρε, απαγορεύεται. Θα σας συλλάβουμε»
Τα μπουλούκια των ασφαλιτών λύνουν και δένουν. Σαν συμμορία δρουν. Όλοι μαζί λυσσασμένα πέφτουν σε όποιο συλλαμβάνουν. Ακολουθούν τα ΜΑΤ .
Στην Ακαδημίας η κατάσταση είναι τραγική. Μπουλούκια κουκουλωμένων και ξεκουκούλωτων καλωδιομένοι με χαντς φρι στα αυτιά… παραταγμένοι παντού. Η συμμορία της Δίας και της Δέλτα, λίγη ώρα πριν, έχουν χτυπήσει κόσμο στο Σύνταγμα. Έχουν ποδοπατήσει κυριολεκτικά διαδηλωτή τον όποιο αφού πρώτα έχουν χτυπήσει με γκλοπ στην συνέχεια τον πατάνε με τα μηχανάκια τους.

Μαρτυρία: «Είμαστε στην Ακαδημίας στον πεζόδρομο μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας Αθηνών. Στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας τύπος με γουόκι τοκι φωνάζει : «Τώρα. Τώρα προχωράτε κάνουμε συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο ΤΩΡΑ» . Ορμάει ομάδα κουκουλοφόρων μπάτσων παραβιάζει το άσυλο και πιάνουν ένα νεαρό.
Μια "πολίτης" με κουκούλα, βγάζει χειροπέδες!!!!!!!!!!!!!
Ορμάει κόσμος και φωνάζει : «Τι κάνετε ρε! Γιατί τον πιάνετε! Φοράτε πολιτικά!»  Και απαντούν: «είμαστε της ασφάλειας. Κάνουμε την δουλειά μας. Μακριά, μας εμποδίζετε θα σας προσαγάγουμε»  Σπρώχνουν όποιον βρουν. Κάποιοι βγάζουν τις κουκούλες και απειλούν. Ο κόσμος τους φωνάζει: «είστε παρακράτος»  Και απαντούν: πλησιάζει ο Αρχηγός τους και λέει: «Είμαστε αστυνομικοί της Ασφάλειας. Είμαι ο υπεύθυνος αυτής της ομαδας. όλοι είναι αστυνομικοί και μας παρεμποδίζετε. Σταματήστε να τραβάτε φωτογραφίες διότι παραβιάζετε τα προσωπικά μας  δεδομένη. Θα σας προσαγάγουμε. Οι ασφαλίτες ζητούν προστασία (!!!!!!) από τα ΜΑΤ (!!!!!!). Τραβάνε έναν νεαρό που τους φωνάζει ότι είναι παρακράτος και του λένε: «Κάτσε εδώ ρε μαλάκα. Έχεις γυναίκα, παιδιά ;Διότι θα αργήσουν να σε δούν».  Μια κυρία κάποιας ηλικίας πλησιάζει και φωνάζει. Της λένε: «Φύγε γιατί θα πιάσουμε και εσένα» Το παρακράτος του ΜΠατσοκ σε δραση… Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας.. φασίστες. 

Υ.Γ (1) Για τη σύλληψη του νεαρού στα Προπύλαια υπάρχουν φωτογραφίες και μαρτυρες που μπορούν να καταθέσουν. Ήδη από την πρώτη στιγμή και μόλις ο συλληφθής μας φώναξε το όνομα του ειδοποιηθήκαν δικηγόροι.

Υ.Γ (2)  ανεπίσημη πρόχειρη καταμέτρηση συλληφθέντων: (αναφέρεται ότι συνελήφθησαν 13 διαδηλωτές)
4-5 διαδηλωτες στο Σύνταγμα και ένα σοβαρά χτυπημένος.
4 Διαδηλωτές στη Βουλή προς Πανεπιστημίου.
1 τουλαχιστον σύλληψη στα προπύλαιο.
4 συλλήψεις στο κατέβασα της πόρευα προς το Πολυτεχνείο.
Θα επακολουθήσουν και άλλες φωτο…

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP