Συγκρότημα Αλαφούζου: Η οχύρωση του κτιρίου προηγείται των ανοχύρωτων εργαζομένων

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Ιωάννης Αλαφούζος: ο πυργοδεσπότης

Χθες όλοι οι εργαζόμενοι στον Σκάι και την Καθημερινή λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Κατόπιν των πρόσφατων γεγονότων αποφασίσθηκε πως στο κτήριό μας δεν θα παραλαμβάνονται δέματα και εταιρικά ή διαφημιστικά δώρα για λογαριασμό οιουδήποτε. Θέλουμε την κατανόηση όλων καθώς η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την ασφάλεια του κτηρίου και βεβαίως όλων μας.


Να 'ναι καλά που σκέφτονται την ασφάλειά μας. Άλλωστε, τόσες χιλιάδες ευρώ -μπορεί και εκατομμύρια- έχουν ξοδέψει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για την οχύρωση του κτιρίου που στεγάζει τον Σκάι και την Καθημερινή και πλέον μοιάζει με φυλακή. Οι κάμερες ασφαλείας, το κλάδεμα των γύρω δέντρων και τα κάγκελα που φτάνουν στον ουρανό, η αύξηση του αριθμού των σεκιουριτάδων και το χτίσιμο νέου υπερσύγχρονου κουβούκλιου με οθόνες για να ελέγχουν κάθε γωνία, είναι μερικές μόνο από τις "κινήσεις για την ασφάλειά μας". Τον μπάτσο που έχουμε κάθε βράδυ φαντάζομαι τον πληρώνει το ελληνικό κράτος. Την ίδια στιγμή και απολύσεις κάνουν και περικοπές και μειώσεις στις αμοιβές και ό,τι... καλύτερο μπορούν για τη μείωση του κόστους.

Προς το παρόν, δεν θα μπορούμε να δεχόμαστε την αλληλογραφία, σε λίγο θα περνάμε από σκάνερ τα πράγματά μας και αργότερα... πού ξέρεις; Μπορεί και να υποχρεούμαστε να διανυκτερεύουμε σε κοιτώνες εντός του κτιρίου στη διάρκεια του πενθήμερου προκειμένου να μη μεταφέρουμε από τον έξω κόσμο κανένα θανατηφόρο μικρόβιο. ΕΛΕΟΣ.

Κάποιος εργαζόμενος που νιώθει πια πολύ-πολύ ασφαλής.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP