Ενημέρωση από αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010


Τα βρήκε σκούρα, σήμερα 6/2, ο ακροδεξιός (παρα)κρατικός πόλος στην προσπάθεια του να διαχύσει κοινωνικά το ρατσιστικό δηλητήριο του, με αφορμή το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες.

Η προσπάθεια των φασιστών να προχωρήσουν σε δυο πορείες στο κέντρο της Αθήνας σε διάστημα μια εβδομάδας (η πρώτη ήταν στην πορεία "για τα Ίμια" στις 30/1) σκόνταψε στην κινητοποίηση του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού/αντιφασιστικού χώρου, που από χθές βρίσκεται μαζικά και περιφρουρημένα στην ανοιχτή Πρυτανεία, διασφαλίζοντας την μη παρουσία φασιστών στο χώρο του ασύλου των Προπυλαίων.

Έτσι το αρχικό κάλεσμα των εθνοχριστιανοταλιμπάν της Μονής Εσφιγμένου για συγκέντρωση "ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας", μεταφέρθηκε από την Πρυτανεία στην πλ. Κολοκοτρώνη, όπου έχουν μαζευτεί 200 από αυτούς (50 με ξυρισμένα κεφάλια) προστατευόμενοι από τις διμοιρίες του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. Από την άλλη πάνω από 1000 αντιφασίστες βρίκονται αυτή την στιγμή στα Προπύλαια, όπου κατέληξε και η πορεία αριστερών οργανώσεων ενάντια στο Σύμφωνο Σταθερότητας, περιφρουρώντας τον ιστορικό κινηματικό χώρο από τον παρακρατικό συρφετό.

άμεση ενημέρωση από:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1129225

http://www.radio98fm.org

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP