Συνάντηση Χρυσοχοΐδη τις προηγούμενες μέρες με εκδότες

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009

ορδές, ορδές, ορδές, ακούς Μιχάλη;

Ενισχύοντας την καταγγελία των τεχνικών της τηλεόρασης για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποκαλύπτουμε με τη σειρά μας το γεγονός της συνάντησης του κ. Χρυσοχοϊδη με εκδότες εφημερίδων. Ενδεικτικό είναι ότι μετά τις 17 Νοέμβρη ο κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ελευθεροτυπίας, μετά και το πρωτοσέλιδό της με τον χαρακτηριστικό τίτλο "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ", που αναφερόταν στις αθρόες προσαγωγές την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου. Ο κ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε με τον εκδότη κ. Τεγόπουλο και τον διευθυντή κ. Παναγόπουλο, με προφανή στόχο να πιέσει τη διεύθυνση της εφημερίδας να μην αναδεικνύει ζητήματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, εν όψεις της επετείου της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου. Ο κ. Χρυσοχοϊδης επιθυμώντας να δημιουργήσει την απαιτούμενη συναίνεση για τις σημερινές και επικείμενες ενέργειες εντυπωσιασμού και τρομοκράτησης, επιδιώξε και επιδιώκει συνεχείς επαφές με τις διευθύνσεις των ΜΜΕ και δη εκείνων, που θεωρούνται πιο "προοδευτικές".

Μετά τις συνάντησεις, που είχε ο υπουργός Προ.Πο, με τους πρυτάνεις για τα ζητήματα ασύλου, τους εκδότες και διευθυντές των ΜΜΕ, ακολούθησαν επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατόπιν με αρχηγούς κομμάτων.

Την ίδια ώρα, σύμβουλοι του υφυπουργού Προ.Πο επιχειρούν εναγωνίως να πληροφορηθούν για τις κινήσεις των διαδηλωτών αύριο και τη Δευτέρα. Σκοπός όλων αυτών των ενεργειών είναι να μπει η πόλη και κατ' επέκταση η χώρα "σε γύψο".

3 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ 5 Δεκεμβρίου 2009 - 9:41 μ.μ.  

Mπράβο παιδιά!!!!

Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Να τους ξεμπροστιασουμε!!!

S G 9 Δεκεμβρίου 2009 - 12:09 π.μ.  

συναντηθηκε με δημοσιογραφους? ε και?

κακο ειναι να θελει να τους εξηγησει την πολιτικη του υπουργειου του?

ή θα προτιμουσατε να το κανει κρυφα?

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ 9 Δεκεμβρίου 2009 - 12:25 π.μ.  

"Ο κ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε με τον εκδότη κ. Τεγόπουλο και τον διευθυντή κ. Παναγόπουλο"

Δεν τους λες ακριβώς και δημοσιογράφους τους παραπάνω...να διαβάζουμε και τι γράφει το κείμενο πριν πούμε την εξυπνάδα μας.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP