Στα δικαστήρια Πειραιά οι χθεσινοί συλληφθέντες από το Κερατσίνι

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

EDIT (16.55)

Μόλις έφθασαν οι 22 συλληφθέντες απο το Ρεσάλτο στα δικαστήρια του Πειραιά. Κατά την άφιξη τους οι αλληλέγγυοι ξέσπασαν σε συνθήματα, για να λάβουν το χαμόγελο και τους χαιρετισμούς των παιδιών.

EDIT (15.19)

Δεν έχουν φτάσει ακόμα στα δικαστήρια Πειραιά οι συλληφθέντες. Η προηγούμενη ήταν παραπλανητική κίνηση της αστυνομίας.

EDIT (14.57)

Μόλις τώρα έφτασαν στα δικαστήρια οι συλληφθέντες.

EDIT (14.54)

Συνεχίζεται η συγκέντρωση αλληλλεγύης στα Δικαστήρια Πειραιά. Σύμφωνα με το συνήγορο των συλληφθέντων, η περίφημη χειροβομβίδα κρότου λάμψης, την εύρεση της οποίας επικαλέστηκε στο χθεσινό του παραλήρημα στο ΣΚΑΙ ο Χρυσοχοΐδης και αναπαρήγαγαν ως είδηση τα παπαγαλάκια της ασφάλειας, είναι χρησιμοποιημένη και δεν συμπαριλαμβάνεται στην έκθεση των ευρημάτων της αστυνομίας μέσα από το στέκι.

EDIT (14.47)

Σε λίγη ώρα αναμένεται να περάσουν από εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων και οι 12 χθεσινοί συλληφθέντες από τα Εξάρχεια.

EDIT (14.05)

Σε λίγη ώρα αναμένεται να περάσουν από εισαγγελέα στα Δικαστήρια Πειραιά οι 22 συλληφθέντες από το αυτοοργανωμένο στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι. Κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή όπλων και κατασκευή εκρηκτικών, επειδή στο χώρο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αντιασφυξιογόνες μάσκες(!).

Αργότερα αναμένεται να περάσουν και οι 41 συλληφθέντες από το Δημαρχείο Κερατσινίου, κατηγορούμενοι για 5 πλημμελήματα -φθορές σε αστυνομικά οχήματα,ρίψη αντικειμένων και άσκηση βίας σε αστυνομικούς καθώς και για παράνομη είσοδο σε δημαρχείο.

Στα δικαστήρια Πειραιά έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται αλληλέγγυοι.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 - 4:13 μ.μ.  

Κανένα νέο; Οι 21 είναι στον εισαγγελέα; Οι 41 του Δημαρχείου;

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP