Νεότερα από τη ΓΑΔΑ

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

EDIT (00:50)

Τις 75 φτάνουν τελικά οι συλλήψεις της χτεσινής μέρας στην Αθήνα. Εκτός από τις αρχικές 12 από τα Εξάρχεια, σε συλλήψεις μετατράπηκαν άλλες 22 προσαγωγές συντρόφων από το στέκι του Κερατσινίου, οι οποίοι παραπέμπονται για κατοχή όπλων και κατασκευή εκρηκτικών. Συλληφθέντες θεωρούνται και οι 41 που πιάστηκαν κατά την εισβολή της αστυνομίας στο δημαρχείο Κερατσινίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

EDIT (00:35)

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους σημερινούς προσαχθέντες και συλληφθέντες, αυτήν τη στιγμή, έξω από τη ΓΑΔΑ. Φωνάζονται συνθήματα που απαιτούν την απελευθέρωση τους.

EDIT (00.21)

161 οι προσαγωγές σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο που μεταδίδoυν. Η εισβολή σε «στέκια» θα συνεχιστεί διαρρέουν στα ΜΜΕ. «Δεν πρόκειται να απολογηθώ σε κανέναν» δηλώνει ο σερίφης Χρυσοχοΐδης.

EDIT (23.48)

Χώρος κατασκευής εκρηκτικών το "ρεσάλτο" για την αστυνομία, αλλά πετρέλαιο για σόμπα πετρελαίου το εύφλεκτο υγρό που βρήκε. Με αυτόματα όπλα μπήκαν στο "ρεσάλτο" καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 - 1:37 π.μ.  

Το γράφω εδώ γιατί το indymedia δέχεται από ότι φαίνεται συνεχή attacks από τους προστάτες του πολίτη:

Από τις 12 περίπου το βράδυ άρχισαν να γίνονται τηλεφωνήματα στα σπίτια ανθρώπων που εργάζονται στην τηλεόραση (τεχνικοί και άλλο προσωπικό) από άτομα που χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς ονόματα αλλά έχουν άλλη φωνή και χαρακτηριστικά. Έχουν λάβει κλήσεις άνθρωποι που δουλεύουν στην ΕΡΤ, στο ΜEGA, στο ΣΚΑΙ, στον ALPHA, σε όλα τα κανάλια γενικώς. Θέμα των τηλεφωνημάτων είναι η ωμή ερώτηση "έχεις καμιά σχέση εσύ με αυτά που διέρρευσαν σήμερα στο internet". Μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα είναι "Γιάννης Ιωάννου", "Σπύρος Σπυρόπουλος" και "Δημήτρης Δημητρίου". Όλες οι κλήσεις δείχνουν ότι γίνονται με απόκρυψη. Η χούντα είναι εδώ, δεν έφυγε ποτέ. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία για να μη μιλάει κανένας.

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2009 - 2:53 π.μ.  

τι ωρα παιρναν εισαγγελεα αυριο;

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP