Ανταπόκριση απο την πορεία για τον Γ. Δημητράκη

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

EDIT (20.30)

Ολοκληρώθηκε η διαδήλωση, με τα ΜΑΤ να αποχωρούν, λύνοντας τον κλοιό πίσω απο τα Προπύλαια και αφήνοντας τη διέλευση προς το μετρό. Οι προληπτικές προσαγωγές ανέρχονται σε 4, ενω σπάστηκε ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην Ακαδημίας, προκαλώντας την κινητοποίηση αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ. Τώρα, πάντως, επικρατεί ηρεμία, με τον περισσότερο κόσμο να έχει αποχωρήσει.


EDIT (20.20)

Πριν απο λίγο η πορεία έφθασε μέσω της Ακαδημίας πίσω απο τα Προπύλαια, στις στάσεις των λεωφορείων. Στο σημείο αυτό, οι διαδηλωτές έχουν σχηματίσει αλυσίδες προκειμένου να να μην ανέβουν στο πεζοδρόμιο τα ΜΑΤ. Τα τελευταία χρωματίστηκαν με μπογιές μετά απο πρωτοβουλία διαδηλωτών να δώσουν λίγο χρώμα στην πόλη....

EDIT (20.10)

Ξεκίνησε πριν 30 περίπου λεπτά -υπο την κραυγαλέα στενή αστυνομική εποπτεία- η πορεία απο την πλατεία Βικτωρίας, με τη συμμετοχή 800 και περισσότερων διαδηλωτών. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει την πορεία και πορεύονται παράλληλα με τους συμμετέχοντες. Αυτή τη στιγμή η διαδήλωση βρίσκεται στην πλ. Κάνιγγος, στην Ακαδημίας, με κατεύθυνση τα Προπύλαια, όπου και θα καταλήξει.

Νωρίτερα σημειώθηκαν 2 τουλάχιστον προληπτικές προσαγωγες κοντά στην πλατεία Βικτωρίας που είχε μετραπεί απο κάθε λογής αστυνομικών σε πολιορκημένο φρούριο.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP