Κάθε εβδομάδα ένας συνάδελφος θα βρίσκεται εκτός δουλειάς

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009


Σε νέα γενική συνέλευση καλούν τη Δευτέρα (9/11) οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 που, με επιστολή της εκπροσώπου τους Λίντας Γιαννοπούλου, κάνουν νέα έκκληση για παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα, μιλούν για «οικειοθελείς αποχωρήσεις» εργαζομένων ως αποτέλεσμα των μεθοδεύσεων, των απειλών και των εκβιασμών του διευθυντή του σταθμού κ. Στάμου.

«Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Συνάδελφοι

Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις μου, για παρέμβασή σας και κλήση του διευθυντή του ΡΦ ΑΝΤΕΝΝΑ Δ. Στάμου, ενώπιον το Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ -ώστε να δοθούν εξηγήσεις για το κύμα “οικειοθελών αποχωρήσεων”, που έχει “χτυπήσει” μεθοδεύσεις, τις απειλές και τους εκβιασμούς τον εργασιακό μας χώρο-μέχρι σήμερα, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα…


Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του θέματος, όταν μέσα σε ένα χρόνο- όπως σας έχω επισημάνει, έχουν αποχωρήσει από το σταθμό δέκα επαγγελματίες δημοσιογράφοι, (7 στο μισθολόγιο και 3 με δωδεκάμηνο “μπλοκάκι” ) σε σύνολο 30 μελών της ΕΣΗΕΑ . Δηλαδή το 1/3 των δημοσιογράφων έχει υποχρεωθεί να αποχωρήσει.

Κατά απαίτηση των συναδέλφων μου, τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στο χώρο της δουλειάς μας . Σας καλούμε «να είστε εκεί» κυριολεκτικά….

Διαφορετικά ,θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, καθώς κάθε εβδομάδα που θα περνάει, θα λείπει από τη συνέλευση ακόμη ένας συνάδελφος, που θα έχει αποχωρήσει, όχι με τη θέλησή του… αλλά μετά τις μεθοδεύσεις, τις απειλές και τους εκβιασμούς του κύριου Στάμου.

Εκεί έχουμε φτάσει: ένας συνάδελφος τη βδομάδα να βρίσκεται εκτός δουλειάς…

Λίντα Γιαννοπούλου.
Η εκπρόσωπος των εργαζομένων».

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP