Ενημέρωση από την πορεία του Πολυτεχνείου

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

EDIT (18.50 μμ)
Συνεχίζεται η διέλευση των διαδηλωτών έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών συμμετείχε τόσο στο μπλοκ του Πολυτεχνείου (κυρίως ΕΑΑΚ), όσο και σε αυτά του ΕΕΚ, της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης και του μπλοκ αναρχικών. Τα τρία τελευταία, που αριθμούσαν συνολικά πάνω 4.000 ανθρώπους, δέχτηκαν την ασφυκτική πίεση μεγάλου αριθμού ΜΑΤ, που κυριολεκτικά έπνιγαν τους διαδηλωτές απ' άκρη σ' άκρη αυτών. Ένταση επικράτησε έξω από τους σταθμούς του μετρό "Ευαγγελισμός" και "Αμπελόκηποι" .

EDIT (18.25 μμ)

(κοντά στο Μέγαρο Μουσικής) Συνεχίζεται ο κυκλωτικός σχηματισμός (Π) κάθε λογής μπάτσων γύρω από τα μπλοκ του ΕΕΚ, της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης και στο μπλοκ που ακολουθεί. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη καθώς ο κλοιός της αστυνομίας είναι ασφυκτικός.

EDIT (17.30 μμ)
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, νωρίτερα (16.30) πραγματοποιήθηκε σύλληψη στη οδό Ακαδημίας ενός ατόμου που έφερε σακίδιο με μία μολότοφ, κροτίδα και μάσκα. Άλλα 12 άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ προληπτικά είτε επειδή βρέθηκαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες είτε για κανέναν απολύτως λόγο.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP