Επικηρύξεις με δυο τίτλους από τη zougla

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογράφοι μετατρέπονται σε κυνηγούς κεφαλών. Όταν, όμως, την «τροφή» του δημοσιογράφου τη δίνει το μετονομασμένο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τότε μπορεί να μετατραπεί σε ύαινα. Πόσο μάλλον όταν η μετάδοση της είδησης αφορά επικηρύξεις ανθρώπων.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ο εκδότης – δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, βρήκε την ευκαιρία να ξαναχτυπήσει μέσα από την ηλεκτρονική zougla του, δελεάζοντας τους πολίτες να γίνουν χαφιέδες, παρουσιάζοντας την είδηση των επικηρύξεων υπό τον αποκρουστικό τίτλο «Ο αριθμός που.. χαρίζει 600.000 ευρώ». Στο δε κείμενο που ακολουθεί κάνει λόγο για «τον χρυσό αριθμό Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που μπορεί να αποφέρει 600.000 ευρώ σε όποιον έχει τις σωστές πληροφορίες…».

Περίπου δύο ώρες μετά από την αρχική ανάρτηση της είδησης (να υποθέσουμε μετά από το πρώτο κράξιμο που δέχτηκε από αναγνώστες του;) το κείμενο παρέμεινε ως είχε, αλλά ο τίτλος πήρε… στροφή 360 μοιρών και μετατράπηκε σε « Έδωσαν και τηλέφωνο για τους κυνηγούς κεφαλών»!

Να λοιπόν, πως μέσα στη ζούγκλα που μας περιβάλλει ένας διπρόσωπος μεγαλοδημοσιογράφος μεταμορφώνεται από θύτης σε θύμα και από τσάτσος σε λαϊκό αγωνιστή…

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP