Απολύσεις στο "Εθνος"

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009


Εκτακτη γενική συνέλευση εργαζομένων στον ¨Πήγασο" προγραματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:00 μετά την ανακοίνωση των απολύσεων 3 εργαζομένων στο περιοδικό "Ιδανικό Σπίτι" του ομίλου με δικαιολογία τη γνωστή πλέον "καραμέλα" των περικοπών.
Την ίδια στιγμή που αρχίζει το πρόγραμμα (με ακριβοπληρωμένους αστέρες, βλέπε "Τζιπάκο") της νέας επένδυσης του Μπόμπολα στα ερτζιανά "ΘΕΜΑ 989" τον οποίο εξαγόρασε πριν λίγο καιρό από κοινού με τον Κοντομηνά και κατέχει το 50%.
Με επίστολή της στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (εδώ γελάμε) η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο "Εθνος" ζητά την παρέμβαση του σωματείου για την αποτροπή των απολύσεων. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

“ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2009

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι σήμερα η συνάδελφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ Μεταξία Βαλσαμή, η οποία επί 20 χρόνια εργάζεται στο ΕΘΝΟΣ, ειδοποιήθηκε σήμερα από την εταιρία ότι απολύεται χωρίς καμία άλλη αιτιολογία.

Επειδή βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε συνεδρίαση, θα ήθελα να σας ενημερώσω με τη μορφή του κατεπείγοντος και σας καλώ να έρθετε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ή ΑΥΡΙΟ, προκειμένου να αποτρέψετε την αναιτιολόγητη αυτή απόλυση. Να σημειώσω ότι παράλληλα με την Μεταξία Βαλσαμή απολύθηκαν και άλλοι δύο εργαζόμενοι, μέλη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ, από το περιοδικό του ΕΘΝΟΥΣ “Ιδανικό Σπίτι”.

Το γεγονός έχει θορυβήσει τους συντάκτες της εφημερίδας και έχει ήδη δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η Εκπρόσωπος των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ και του ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ιωάννα Ηλιάδη” ''

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP