Τα "παλικάρια" του έθνους

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009


Όταν η διαδήλωση «ενάντια στο σύγχρονο απαρτχάιντ» (07/07) συνάντησε τη συνδιοργανωμένη επίθεση κράτους και παρακράτους στον Αγ. Παντελεήμονα - κάποια συμπεράσματα:

α) Μετά την μηχανοκίνητη ομάδα "Δ", είδαμε επιτέλους εν δράση και την νεόδμητη ομάδα "Φ"(ασίστες), κατά κόσμο και ομάδα "Χ" (από τα εγγγόνια των χιτών τους χρυσαυγίτες).

β) Χαρακτηριστικό της ομάδας "Φ" ότι ενώ εκτοξεύει το νεόφερτο στο αστυνομικό σώμα ρωσικό όπλο "μολότοφ", καλύπτεται δεξιόθεν και εξ' ευωνύμων από ματ.

γ) Δυστυχώς, στην πρώτη επίσημη χρήση της "μολότοφ" σε πορεία, η έλλειψη εκπαίδευσης ήταν φανερή, καθώς μέλος της ομάδας "Φ" τραυματίστηκε («άρπαξε» στην καθομιλουμένη) κατά τη χρήση της από συνάδελφό του.

δ) Παρότι η χρήση μολότοφ, για τους υπόλοιπους πολίτες θεωρείται από το νόμο κακούργημα που επισείει ποινή φυλάκισης άνω των 10 ετών, για την ομάδα «Φ» θεωρείται νόμιμο όπλο υπεράσπισης της εθνικής παλικαριάς. Εξ’ ου και η χρήση της χωρίς κάλυψη προσώπου από τον σύγχρονο μακεδονομάχο υπό το άγρυπνο βλέμμα των συνάδελφων του με τα χακί.

ε) Άλλη μια στιγμή έγερσης της εθνικής υπερηφάνιας έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα στις 07 Ιουλίου 2009. Καληνύχτα…

H φωτογραφία είναι από την Ελευθεροτυπία

1 σχόλια:

Maltakias 9 Ιουλίου 2009 - 9:51 π.μ.  

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP