Μαχαιρώθηκε Νιγηριανός από δημοσιογράφο

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009

«Νιγηριανός μαχαίρωσε χθες το βράδυ το συνάδελφο δημοσιογράφο Γιώργο Φράγκο κοντά στην Ομόνοια. Η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μετανάστες, τοξικομανείς, έμποροι ναρκωτικών και κάθε είδους περιθωριακό στοιχείο τρομοκρατεί τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δηλώνουν πως η αστυνομία είναι παντελώς απούσα.»

Αυτή θα ήταν με μικρές διαφοροποιήσεις η πρώτη παράγραφος στα δακρύβρεχτα κείμενα, τις γεμάτες χολή αναλύσεις, τα φασιστικά λογύδρια και τις άναρθρες κραυγές όλων των ΜΜΕ για περισσότερη αστυνόμευση . ΑΝ όμως πράγματι το γεγονός ήταν αυτό…Όμως δεν είναι. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Φράγκος στέλεχος του γραφείου τύπου του δημάρχου Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη και στενός του συνεργάτης καθώς επίσης και αργόμισθος στον 9.84, που τον τελευταίο καιρό είχε «περίεργες» παρέες ακροδεξιών αποχρώσεων, μαχαίρωσε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης Νιγηριανό μετανάστη. Παρά τους γελοίους ισχυρισμούς του ιδίου ότι δέχθηκε επίθεση από δέκα νιγηριανούς με λοστούς και μαχαίρια, η κατηγορία σύμφωνα με την οποία προφυλακίστηκε αναφέρει απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι εις βάρος του μετανάστη.

Αφού λοιπόν οι ρόλοι θύτη και θύματος είναι αντεστραμένοι και δε βολεύουν στην ενίσχυση του -προωθούμενου τελευταία από τα ΜΜΕ- δόγματος ανασφάλειας (περιστατικά βίας προβάλλονται και τσουβαλιάζονται τρομολαγνικά), το γεγονός υποβαθμίζεται και δεν αποτελεί δα και καμία τρομερή είδηση. Επίσης ο Φράγκος είναι του συναφιού, βραβευμένος δε και από το Ίδρυμα Μπότση, οπότε ενεργοποιείται και η ομερτά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2009 - 9:00 μ.μ.  

Μήπως, λέω εγώ τώρα, μήπως ο συγκεκριμένος κύριος είχε και καμία σχέση με εκείνους τους τραμπουκισμούς που γίνανε από "αγανακτισμένα" τσιράκια του Κακλαμάνη στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων...

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 - 6:59 μ.μ.  

καλά και αυτό καταφέρατε να το συνδέσετε με τον κακλαμάνη και την κύπρου;;; ήρεμα παιδιά με το φανατισμό σας, ήρεμα

Ανώνυμος 17 Μαρτίου 2009 - 8:18 μ.μ.  

Μάλλον δε διάβασες καλά την είδηση ανώνυμε2, κατά λάθος; εσκεμμένα; Μάλλον προβοκατόρικα θα έλεγα εγώ. Θα σου κάνω μια μετάφραση του κειμένου λοιπόν μπας και το καταλάβεις. Λοιπόν ο κύριος Φράγκος ήταν στο γραφείο Τύπου του δημάρχου Αθηναίων Ν. Κακλαμάνη και μάλιστα στενός του συνεργάτης. Καλά ως εδώ; Εχεις κάποια άγνωστη λέξη; Οχι. Πολύ ωραία. Ο κύριος Κακλαμάνης είναι ο υπεύθυνος για όλο το δήμο Αθηναίων και κατα συνέπεια για το πάρκο Κύπρου και Πατησίων που βρίσκεται στο δήμο Αθηναίων. Εύκολος ο συλλογισμός ως εδώ ε; Ο κύριος Κακλαμάνης μετά τις πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων για το κόψιμο των δέντρων στο εν λόγω πάρκο έστειλε την επόμενη μέρα μπουλντόζες μαζί με "εξοργισμένους" υπαλλήλους του δήμου που ξυλοκόπησαν 3 διαμαρτυρόμενους κατοίκους. Είδες πόσο εύκολο ήταν; Να η σύνδεση. Θύμισέ μου τώρα που εντόπισες τον φανατισμό;

Ανώνυμος 20 Μαρτίου 2009 - 5:39 μ.μ.  

αν το να συνδέεις με αυθαίρετους συνειρμούς έναν υπάλληλο που κατηγορείται για κάτι αξιόποινο (δικαστές βέβαια δεν είμαστε και τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρουμε ακόμα) με τον εργοδότη του δεν είναι φανατισμός εναντίον του τελευταίου, τότε δεν ξέρω τι είναι. μιας και μιλάς όμως για ξύλο, θα ξέρεις μάλλον επίσης πως υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου ξυλοφορτώθηκαν άγρια από κάποιους απλά γιατί έκαναν τη δουλειά τους αλλα αυτό βέβαια δεν βγήκε πουθενά γιατί δεν "εξυπηρετούσε" τίποτα.

Ανώνυμος 21 Μαρτίου 2009 - 2:44 μ.μ.  

Ρε συ ανώνυμε από πάνω το καταλάβαμε. Ο νικήτας έχει ειδικό κομμάτι στο γραφείο τύπου του που ασχολείται με τα μπλόγκς. Και εσύ είσαι ο υπάλληλος του τομέα αυτού, αλλά άμε τώρα να βρεις κανένα άλλο μπλογκ να γράφεις σχολιάκια. Γειά σου...

Ανώνυμος 23 Μαρτίου 2009 - 11:30 π.μ.  

Ας πούμε ότι ο Κακλαμάνης δεν έχει κάποια ειδική σχέση με τον Φράγκο. Πως όμως γίνεται η είδηση του μαχαιρώματος και της προφυλάκισης, απλά, ουδέτερα και αμερόληπτα να μην υπάρχει στον 9.84; Γιατί ο δημοτικός ραδιοσταθμός δεν αναφέρει το περιστατικό την στιγμή που αναφέρει ακόμα και «Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο» στη Νάουσα;!
Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μηχανισμός προστασίας του Φράγκου, μηχανισμός μέσα στον οποίο είναι και ο Δήμαρχος. Αλλιώς τέτοια οργανωμένη σιωπή δεν εξηγείται.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP