Ψεύδη από τον Σόμπολο και τα παπαγαλάκια του (απαντήσεις σε σημερινά δημοσιεύματα για την κατάληψη)

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Με έκπληξη «ενημερωθήκαμε» από σημερινά δημοσιεύματα ότι ο κ. Σόμπολος μας έδωσε φαξ και υπολογιστή για να κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας, ενώ μας άνοιξε και το κυλικείο για να μπορούμε να σιτιζόμαστε! Επίσης, ο κ. Πρόεδρος ενημέρωσε την κοινή γνώμη ότι εισβάλαμε στον χώρο χωρίς... ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ( θέμα που δεν προκύπτει από πουθενά, εκτός από την πρόθεση να δαιμονοποιηθεί όποιος αντιστέκεται) Ευχαριστούμε τον κ. Σόμπολο για τη μεγαλοθυμία του και θα τον παρακαλούσαμε επίσης να περάσει αν θέλει να μας ανάψει και τα καλοριφέρ, γιατί κρυώνουμε το βράδυ, ενώ και τα σάντουιτς με τα αναψυκτικά έχουν αρχίσει να τελειώνουν, οπότε καλό θα ήταν να κάνει νέες παραγγελίες ……

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ από όπου και αν προέρχονται: Η κατάληψη έγινε από έμμισθους, «μπλοκάκηδες», ανέργους, «μαύρους», άμισθους και φοιτητές στο χώρο των ΜΜΕ. Την κατάληψη διαχειρίζονται όσοι από τους ανθρώπους συμμετέχουν σε αυτή και κανένα υλικό ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ με τη συναίνεση κανενός Σόμπολου. Την ευθύνη του χώρου και την περιφρούρηση αυτού έχουν οι καταληψίες και καμία «διακριτική επιτήρηση, για να μη δημιουργηθούν επεισόδια (πώς τέθηκε άραγε τέτοιο ζήτημα;) από μέλη της ΕΣΗΕΑ και εκλεγμένα μέλη των οργάνων της» ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

Προτείνουμε στους συναδέλφους μας αντί να αντλούν τις «πληροφορίες» τους από μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, να έλθουν εδώ να διαπιστώσουν τι γίνεται. Ο χώρος άλλωστε είναι ανοιχτός για κάθε εργαζόμενο στα ΜΜΕ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2009 - 12:49 π.μ.  

Συνάδελφοι, και πρωτίστως σύντροφοι, ήδη από αύριο θα είμαστε περισσότεροι μαζί.

Όντως η πραγματικότητα είναι πιο ωραία και θα ρθουμε κι άλλοι εκεί να τη ζήσουμε παρέα.

Μ, από ένα "έγκριτο" (εδώ γελάμε) μέσο.

υγ1 Θα πάμε κάποιοι από σούπερ μάρκετ πρώτα να φορτώσουμε. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη/προτεραιότητα?

υγ2 έχει τίποτα σκεύη για μαγείρεμα εκεί? μη φέρουμε τίποτα μακαρόνια και τα μασουλάμε σκέτα.

υγ3 Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά έχει οριστεί και για αύριο συνέλευση?

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP