Ο φόβος φυλάει τα έρημα...

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009


Όπως είναι γνωστό η ανοιχτή συνέλευση έμμισθων, άμισθων, «μπλοκάκηδων», «μαύρων», ανέργων και φοιτητών στον χώρο των ΜΜΕ συνάντησε απόψε το βράδυ τα κατεβασμένα ρολά του σωματείου που θεωρητικά μεριμνά για τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς δεν είχαμε την τιμή όπως οι άνεργοι συνάδελφοι σήμερα το μεσημέρι να συναγελαστούμε με απολαυστικές φιγούρες του μαχητικού συνδικαλιστικού κινήματος των δημοσιογράφων (βλ. διπλανή φωτό).
Οι άνεργοι συνάδελφοι όπως είχε ανακοινωθεί πραγματοποίησαν σήμερα τη συνέλευσή τους με την παρουσία σύσσωμου σχεδόν του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Η υπόθεση όμως δεν ήταν τόσο απλή όσο ακούγεται. Οι φανατικοί αναγνώστες του blog μας που εικονίζονται παραπάνω είχαν ενημερωθεί για το σημερινό μας κάλεσμα στις 8 για ανοιχτή συνέλευση στο χώρο της ΕΣΗΕΑ. Επειδή λοιπόν όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά από το πρωί σήμερα στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ εφαρμόστηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που ο κ. Μαρκογιαννάκης πρότεινε χθες βράδυ στον αγχωμένο κ. Σόμπολο. Ρολά κατεβασμένα και συνεχείς και εξονυχιστικοί έλεγχοι σε αυτούς που εισέρχονταν. Αφού λοιπόν δε βρέθηκαν "υπνόσακοι" στις τσέπες ή τις πλάτες κανενός, η συνέλευση των άνεργων δημοσιογράφων άρχισε.
Εκεί οι διάλογοι ήταν ακόμη πιο αστείοι. Ο κ. Τσαλαπάτης "μάλωσε" τους άνεργους δημοσιογράφους γιατί οι επιδόσεις τους τον τελευταίο καιρό στα σεμινάρια που τους οργάνωσε είναι πεσμένες. "Αν συνεχίσετε έτσι θα σας τα κόψω" φέρεται να είπε "και θα σας στείλω να φυλάτε πρόβατα" αυτό το λέμε εμείς. Τους ενημέρωσε επίσης ότι στη βραδινή προσευχή, σώφρων θα ήταν να αναφέρονται και στο Δ.Σ. της Ένωσης που τους εξασφάλισε 720 ευρώ το μήνα και γλίτωσαν από τη γενιά των 700 ευρώ. Αυτά και πολλά ακόμη πιπεράτα αναφέρονται στο blog των άνεργων δημοσιογράφων...

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2009 - 9:47 μ.μ.  

Το χιούμορ και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας !!!


Καλή δύναμη και το φόβο μας να έχουν σύτροφοι συναγωνιστες!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP