Η διεύθυνση της ΕΣΗΕΑ και τα χαρακτηριστικά της κατάληψης

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2009

Η διεύθυνση της ΕΣΗΕΑ είναι Ακαδημίας 20 κοντά στην κάθετο με Βουκουρεστίου.
Ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι-ες στα ΜΜΕ που συμφωνουν με τα βασικά χαρακτηριστικά της κατάληψης, όπως αυτά περιγράφονται στο κείμενο-κάλεσμα:
1. Αντιπληροφόρηση ενάντια στην προπαγανδα των αφεντικών μας:
2. Άμεση, αυτοοργανωμένη, αμεσοδημοκρατική, από τα κατω δράση ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία. Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε πέρα από δημοσιογραφούς-συντάκτες και φωτορεπορτερ, γραφιστες, υλατζηδες, καμεραμαν, οπερατερ, διορθωτές, καθαρίστριες, θυρωροί, γενικά όλοι όσοι-ες εργάζονται στον τομέα της παραγωγής, της γραμματειακής και της τεχνικής υποστήριξης, γενικά όλοι όσοι-ες έχουν μισθωτή ή άμισθη εργασιακή σχέση με επιχειρήσεις στον χώρο των ΜΜΕ, ανεξάρτητα από τον επιμέρους εργασιακό τους ρόλο. Προφανώς δεν είναι ευπρόσδεκτοι/ες να ερθουν όσοι/ες θέλουν να καλύψουν την κατάληψη κι όχι να συμμετέχουν σε αυτήν.
Επίσης η κατάληψη είναι ανοιχτή και για όσους-ες δεν εργάζονται στα ΜΜΕ αλλά ενδιαφέρονται για το ζήτημα της αντιπληροφόρησης και σέβονται τα πολιτικά/κοινωνικά χαρακτηριστικά της κατάληψης, ή απλά θέλουν να εκφρασουν την αλληλεγγύη τους στην κατάληψη.
Σε λίγο (20:00) θα ξεκινήσει η συνέλευση της κατάληψης, η οποία θα διαπραγματευτει τα πολιτικά ζητήματα που θέλουμε να θιξουμε και τα διαχειριστικά που προκύπτουν.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP