ΠΕΜΠΤΗ 15/1 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

12.00 Κάλεσμα στα Προπύλαια για συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, το οποίο και θα αντι-καλυφθεί από ομάδα αντιπληροφόρησης της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ.

19.00 Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Η τρομοκρατική εργοδοτική επίθεση στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, μήνυμα εκφοβισμού προς όλους τους αγωνιζόμενους στους εργασιακούς χώρους και όχι μόνο. Ευάλωτες ομάδες εργαζομένων με επισφαλείς όρους δουλειάς πρώτα θύματα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Προοπτικές οριζόντιας οργάνωσης της απάντησης στα αφεντικά. Η κραυγαλέα αποσιώπηση και διαστρέβλωση της επίθεσης από τα ΜΜΕ.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν και οι Βλασσία Παπαθανάση και Βασιλική Τσούνη, πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ), γραμματέας της οποίας είναι και η Κωνσταντίνα.

21.00 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση Κατάληψης, όπου θα προβληθεί προμονταρισμένο υλικό από την αντι-κάλυψη της μεσημεριανής πορείας.

4 σχόλια:

mme 15 Ιανουαρίου 2009 - 10:01 π.μ.  

κάπως πρέπει να καταλαβετε ότι όταν καλεί κάποιος σε κάτι, σημαίνει ότι θα είναι και εκεί. προχθές π.χ. καλούσατε στα δικαστήρια της ευελπίδων και δεν ήρθε ούτε ένας, πραγματικά ούτε ένας απο εσάς.
τι το βάλατε το κάλεσμα, για να δείξετε και καλά κινηματική εγρήγορση; το θέμα της αλληλεγγύης είναι αρκετά σοβαρό για να χωρέσει τουριστικές/δημοσιογραφικές λογικές.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ 15 Ιανουαρίου 2009 - 5:55 μ.μ.  

Κάνεις λάθος, πέρα από την πολιτική δήλωση αλληλεγγύης, υπήρχε και φυσική παρουσία συντρόφων στα δικαστήρια. Δυστυχώς επειδή δεν έχουμε καταργήσει ακόμα τη μισθωτή σκλαβιά, η ώρα εκδίκασης, εμπόδισε πολλούς συντρόφους να παραβρεθούν.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν απολογία, αλλά σημείωση ότι πέρα από το πολιτικό λάθος που κάνεις στον ορισμό της αλληλεγγύης, κάνεις και ένα σκόπιμο λάθος, έχοντας αποφασίσει εκ των προτέρων να πεις αυτό: "το θέμα της αλληλεγγύης είναι αρκετά σοβαρό για να χωρέσει τουριστικές/δημοσιογραφικές λογικές"

Καταληψίας

mme 15 Ιανουαρίου 2009 - 7:12 μ.μ.  

σορρυ αλλα επειδη ειμασταν ελαχιστος κοσμος, ειλικρινα δεν ειδα κανεναν απο εσηεα ποσο μαλλον στις 12 που υπηρχε το καλεσμα, οταν απλα δεν υπηρχε κανενας γενικα. κατανοητο για την εργασια, κατανοητο κ για οποιοδηποτε αλλο λογο, αλλα οταν καλεις κατι, το στηριζεις κιολας. ετσι δεν ειναι;
δεν ειναι το προβλημα οτι δεν ειχε κοσμο, αλλα το οτι μια συνελευση 100 κ βαλε ατομων καλει κατι κ δεν το στηριζει.
οσο για τις οποιες προκαταληψεις εναντι του δημοσιογραφικου επαγγελματος, να μας συμπαθατε, αλλα εχουν καποια βαση. και τετοιες απροσεκτες ενεργειες τις ενδυναμωνουν.

Ανώνυμος 15 Ιανουαρίου 2009 - 8:29 μ.μ.  

Σύντροφοι, οι "μικροαστοί" θα γίνουν σύντομα "προλετάριοι" και τότε θα τους πνίξουμε όλους. Σήμερα οι συνάδελφοι απο το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής ενημερώθηκαν οτι επίκεινται απολύσεις και περικοπές. Άλλος ένας λόγος για να συσπειρωθούμε. Αφήστε κατά μέρους τις διαφωνίες η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία εντείνεται.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP